Shape Challenge: Päivä 3

Nyt on jo kolmas päivä Shape Challenge taputeltuna ja hommaan alkaa jo vähän kroppakin tottumaan. Tänään tuli kahden shapen ja lounassalaatin lisäksi syötyä muutama kiiwi sekä kaksi paistettua kananmunaa salaatilla.

Paistetut kanamunat salaatilla on tuttu iltapala viime talven CellReset -kuurin ajoilta. Kyllä maistui taas pitkästä aikaa 🙂

Shape Challenge: Päivä 3 Iltapala
Shape Challenge: Päivä 3 Iltapala

Päivälliseksi puolestaan nautin ProShape ”Creame Cream Soup”:n, se oli lämpimään veteen ja lautaselle tehtynä huomattavasti paremman makuista, kuin ensimmäisenä päivänä kylmään veteen ja sheikkeristä juotuna…

Keittoon olisi varmaan sopinut hyvin keitetyt kanamunat joukkoon, vähän samantyyppisesti, kuin pinaattikeittoonkin, mutta tänään ei ehtinyt tuossa välissä keittämään.

Keitto näyttäisi olevan ainakin toistaiseksi loppu, kun sitä ei näy PM-Internationalin verkkokaupassakaan tällä hetkellä.

Antero Riihimäki

Kolmekymppinen perheenisä ja keskinkertainen harrastekiekkoilija kirjoittelee omia mielipiteitään ja kokemuksiaan liittyen jääkiekkoon, perusliikuntaan sekä FitLine -tuotteisiin.
Antero Riihimäki

Latest posts by Antero Riihimäki (see all)

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *