Shape Challenge: Päivä 2

Tänään päästiin nälän kanssa huomattavasti helpommalla, kuin eilen. En sitten tiedä oliko eilinen kovempi näläntunne sitten enempi korvien välissä… Tänään kun tuli jo ihan työnpuolestakin jonkin verran liikuttua.

Iltapäivällä tuli lounaan ja päivällisen välissä syötyä pari proteiinipatukkaa ja illemmalla salaattia & paistettua kananmunaa, joihin ajatuksissani lisäsin maissia. Vähähiilihydraattinen iltapala meni siis vahingossa ketuiksi 😀 …vaan sattuuhan näitä 🙂

Kaiken kaikkiaan fiilis oli tänään parempi, saattaa johtua jo siitäkin, että päivä oli noin yleisesit aktiivisempi kuin eilinen… Tästä jatketaan jälleen huomenna. Sen verran täytyy vielä sanoa, että ehdoton suosikkini on tähän mennessä Banaani Shape.

Antero Riihimäki

Kolmekymppinen perheenisä ja keskinkertainen harrastekiekkoilija kirjoittelee omia mielipiteitään ja kokemuksiaan liittyen jääkiekkoon, perusliikuntaan sekä FitLine -tuotteisiin.
Antero Riihimäki

Latest posts by Antero Riihimäki (see all)

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *